Събота 25, Юни 2022г.
Текущи новини
Публикувана на: 17.06.2022г.
ЕДИН ПО-РАЗЛИЧЕН УЧЕБЕН ЧАС В УЧИЛИЩЕ!
Групова работа  с ученици от 10.А клас
 
На 03.06.2022 г. с учениците от 10.А клас в СУ „Васил Левски“ бе проведен един по различен час по история под формата на викторина със заглавие „Бъди родолюбец – опознай историята на България!“. Заслуга за това имат двама ученика от класа – Даниел Талев и Жулиен Стоянов, които с подкрепата на училищния психолог Таня Каражекова изработиха презентацията и направиха организацията. Часът бе проведен с любезното съдействие Валентин Ангелов – учител по история. В непринудена атмосфера учениците си припомниха някои факти и исторически събития от Българската история и заедно с това затвърдиха своите знания, а двамата ученика, изработили проекта получиха заслужено специални награди.
 
Групова работа с ученици от 9.А клас
 
На 06.06.2022 г. с ученици от 9 клас в СУ „Васил Левски“ с подкрепата на училищния психолог Таня Каражекова и съдействието на Мирена Чолакова – класен ръководител, бе проведен отворен час по рисуване, посветен на изкуството и по-специално на изобразителното изкуство.
Учениците бяха запознати с рисунките на тяхната съученичка Шери Билял на организираната изложба на тема „Изкуството в моя живот“. Госпожа Каражекова представи авторката и нейните творби, а тя самата сподели трудния процес на творчеството. След представянето в приятна и творческа атмосфера, учениците разглеждаха рисунките и споделяха възхищението си от творбите. Беше организирана и импровизирана почерпка. Часът приключи с много усмивки и положителни емоции.
 
Групова работа с ученици от 6.Б клас
 
На 07.06.2022 г. с ученици от 6.Б клас в СУ „Васил Левски“ с подкрепата на училищния психолог Таня Каражекова и съдействието на Костанса Костадинова – класен ръководител, бе проведен по-различен час на класа. Учениците имаха възможност да разговарят и да споделят в приятна и непринудена атмосфера за музиката като вид изкуство, а техният съученик Християн Иванов ги запозна с помощта на презентация, която беше изготвил,  със стилът музика, която той харесва.
Сред поканените гости беше и Михаил от Украйна от 9.А клас, който свирейки с китарата си допринесе за приятната атмосфера и стана любимец на публиката.
 
 
Автор на статията: Таня Каражекова
 
 
 
Сподели: