Четвъртък 25, Април 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 16.09.2021г.

ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА 2021-2022 ГОДИНА

С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ

Всеки 15 септември е ново начало, идващо с надежда за бъдещето, с вяра в училището и с любов към знанието. Макар и много пъти преживян този ден ще бъде винаги в нас и споменът за него ще се връща със сладка носталгия. Но всичко, което се случва за първи път е неповторимо.
СУ „Васил Левски” отвори врати за 94 първокласници. Макар и празникът да включваше само учениците от първи и пети клас, той докосна дълбоко деца, учители и родители. Госпожа Милена Михайлова, директор на училището, произнесе тържествено слово, адресирано към всички присъстващи на празника. Съпричастни към атмосферата на деня останаха и почетните гости – господин Дечев, кмет на град Хасково и госпожа Павлитова, началник на РУО – Хасково.
Изключително вълнуващ момент в празника остана тържественият водосвет отслужен от отец Никола. С този християнски ритуал се надяваме да получим благодат, духовна подкрепа и закрила в тези дни на изпитания.
С всяка измината година предизвикателствата пред учители и ученици нарастват, но винаги можем да успеем с вяра, надежда и любов.
 
 
Повече снимки може да видите в нашите галерии или на следните линкове:
 
 
 
 
 

 

 

Сподели: