Петък 19, Април 2024г.

 

 

              

Нашата мисия е да създаваме такива условия, които да удовлетворят образователните потребности на всеки един ученик „с качество, отговарящо на неговите потребности и с оглед пълноценната му реализация в по-горната образователна степен."

За нас е важно хората в училището да се чувстват уверени във възможностите си .
Ние държим на изпълнените с уважение и доверие отношения към учениците и помежду си. Затова е необходимо толерантност и готовност за открит разговор.
Предпоставка за успехите на учениците в училището са висококвалифицираните учители, които използват технологии и методи поставящи учениците в активна позиция.
Не по-малка предпоставка за успешната реализация на учениците в по-горна образователна степен е мотивираността им да работят за развитието си.

 Ние имаме самочувствието, че сме екип, в който всеки ясно осъзнава, че заедно можем повече. Старем се важните решения се вземат с консенсус, като се вземат под внимание всички гледни точки. Да бъдем училище, в което витае дух на толерантност, взаимно уважение и доверие към всички.

Стремим се да осигурим училище с добър интериор, в което има ред и хората се чувстват сигурни и щастливи. Работим за училище, което осигурява конкурентноспособност на учениците си.

 

 

 

 

 

 

Сподели: